Favorieten ()Vergelijking ()Zoekopdrachten ()
Redenen om een tweedehands Lexus te kopen

Tijd voor vragen

Heeft u vragen? We hebben de antwoorden.

Vragen & Antwoorden

Als ik een auto wil kopen, waarom zou ik een Lexus kiezen?

Lexus staat garant voor state-of-the-art engineering, kracht, prestatie en technologie, omdat we over het toonaangevende vakmanschap beschikken en ervoor zorgen dat chauffeurs de ultieme luxe ervaren. Ons Lexus Select netwerk is toegewijd om aan onze klanten een hoog niveau van klantenservice te bieden, waardoor de auto-opkoopervaring met Lexus wordt vergroot.

Kan een gebruikte Lexus worden verhandeld voor een nieuwere gebruikte Lexus?

Ja, natuurlijk! Krijg een Online overnamebod door onze module "Verkoop mijn auto" en de verdeler in uw regio zal u graag verder helpen.

Wat is de prijs van een tweedehandse Lexus?

Op onze website vindt U een groot aanbod aan voertuigen terug. Al onze wagen zijn marktconform geprijsd. Voeg daarbij nog de zekerheden toe van ons Lexus Select label, en U stelt vast dat U de beste deal doet bij uw Lexus Select verdeler.

Wat is de beste tweedehands Lexus?

We beschikken over een uitgebreid gamma aan voertuigen bij Lexus Select. Van de luxueuse premium CT 200h die heel polyvalent is tot de Hype SUV RX 450h met zijn 300pk. U vindt ook de de pionier hybride coupé RC 300h in ons aanbod, alsook sportieve wagens zoals de RC F en de GS F met hun krachtige 5,0l V8.

Welke garanties komen er bij tweedehands Lexus wagens?

Alle Lexus voertuigen zijn voorzien van een minimum 1 jaar waarborg. Lexus wagens onder het label Lexus Select genieten van 3 jaar garantie en/of 75.000 kilometer (wat eerst wordt bereikt).

Waar kan ik een goedgekeurde Lexus Select kopen?

Vind hier uw Lexus Select partner van uw voorkeur. Gebruik hiervoor onze dealer locator.

Hoeveel kost een tweedehands Lexus?

Op onze website vindt U een groot aanbod aan voertuigen terug. Al onze wagens zijn marktconform geprijsd. Voeg daarbij nog de zekerheden toe van ons Lexus Select label, en U stelt vast dat U de beste deal doet bij uw Lexus Select verdeler.

Hoe zijn hybride auto's anders dan traditionele wagens?

Onze Lexus Select hybrides gebruiken de Full Hybrid technologie. Hierbij werken de benzinemotor en de elektromotor samen om zo tot betere prestaties en een lager verbruik te komen. En dit zonder aan rijplezier in te boeten. De Lexus hybride wagens profiteren ook van een zeer zachte werking en een zeer geluidsarme omgeving, zeker bij lage snelheden. De wagen bepaalt hoeveel vermogen er nodig is op elk moment van de rit. U merkt amper dat de wagen beroep doet op de benzinemotor, de elektromotor of beide moteren. Steeds als doel om op de efficiëntste manier gebruik te kunnen maken van uw hybride wagen. Indien u nog bijkomende informatie wenst over het hybride systeem kan u hier verder lezen.

Lexus LogoLexus Logo
Lexus LogoLexus Logo