Favorieten ()Vergelijking ()Zoekopdrachten ()
Lexus Program Benefits

Lexus Select

Voordelen van het Lexus Select programma

Voordelen van het Lexus Select programma

Lexus Logo Lexus Logo

150 Punten check

Elke Lexus tweedehands wagen wordt onderworpen aan een doorgedreven inspectie op meer dan 150 punten door een gekwalificeerde Lexus technicus. Onderdelen die niet aan de Lexus-standaarden voldoen, worden meteen vervangen door originele onderdelen. 

Uitgebreide garantie

Een Lexus Select wagen geeft u dezelfde gemoedsrust als een gloednieuwe Lexus. Daarom geniet hij ook van een waarborg van 3 jaar en/of 75.000 km (op voorwaarde dat hij steeds bij een erkend Lexus-Servicepunt onderhouden wordt). Hij blijft dus even lang gedekt als een nieuwe Lexus. Bovendien biedt het officiële Lexus netwerk in België en Luxemburg een Hybrid Health Check op Lexus.
De test van uw hybride systeem, uitgevoerd tijdens het onderhoud verlengt de dekking op uw hybride batterij met 1 jaar (of 15.000km, wat eerst wordt bereikt), tot uw wagen 10 jaar oud is (vanaf datum eerste inschrijving).

Lexus Euro Assistance 24

Iedere Lexus Select wordt verkocht met een pech bijstand geldig tijdens de lengte van de waarborg. Lexus Euro Assistance 24 is een prestigieus programma voor hulpverlening langs de weg, dat speciaal ontworpen werd om u overal in Europa met uw Lexus te laten rijden zonder dat u zich enige zorgen hoeft te maken.

Wanneer u pech heeft met uw Lexus, hoeft u alleen maar het telefoonnummer te bellen. U heeft recht op hulpverlening bij o.a. de volgende omstandigheden:
  • pech
  • verkeersongeval
  • lege brandstoftank of verkeerde brandstof getankt
  • lekke band
  • autodiefstal gedurende de eerste drie jaar volgend op datum eerste inschrijving.

Deze hulpverlening geldt 24u per dag, elke dag van het jaar

Volledige onderhoudshistoriek

Alle Lexus SELECT-voertuigen moeten een servicegeschiedenis hebben die door de Lexus-dealer goedgekeurd is. Onze voertuigen worden zorgvuldig afkomstig van vertrouwde partners of vanuit ons eigen netwerk. Dit zorgt voor de betrouwbaarheid van de auto op lange termijn en dezelfde prestatie als wanneer het nieuw werd verkocht.

Financiering op maat

Uw Lexus-dealer zal u graag helpen bij het vinden van de meest aantrekkelijke financieringsregeling en / of verzekeringsdekking voor uw Lexus. Wij bieden een brede waaier aan financieringsproducten en -diensten aan die perfect aansluiten op uw wensen. Informeer voor onze op maat gemaakte financierings- en verzekeringsoplossingen bij uw lokale Lexus-dealer.
Lexus LogoLexus Logo
Lexus LogoLexus Logo